Hoppa till sidans innehåll

Drivex Cup 2018


Edsbyns IF HF bjuder in till 

Drivex Cup 23-24 mars 2018
Celsiushallen, Edsbyn och Alfta Sporthall

Årets upplaga av Drivex Cup spelas 23-24 mars och i år har vi ett litet annorlunda upplägg. Cupen kommer i år att spelas i både Celsiushallen i Edsbyn samt i Alfta Sporthall, detta på grund av dubbelbokning i Celsiushallen som gör att vi inte rymmer hela cupen där under de två dagar cupen pågår. Sett tillbaka i tiden spelades Drivex Cup alltid i både Edsbyn och Alfta så egentligen gör årets upplägg att vi närmar oss orginalupplägget av cupen. 

Upplägget kommer att vara följande: 

Fredag 23 mars spelas F14 (födda -03). Gruppspel på fredagen, final på lördagen. 

Lördag 24 mars i Celsiushallen spelas Mini-Drivex för de yngsta (födda 08-09-10) på morgon och förmiddag. Efter lunch spelar F10 (födda 07). Samma dag i Alfta Sporthall spelas gruppspel i F13 (födda 04). Samtliga slutspel och finaler spelas i Celsiushallen, vilket innebär att lag som under dagen spelat i Alfta får förflytta sig till Edsbyn för eventuellt slutspel och final. Mellan gruppspel och slutspel för F13 har ett längre avbrott lagts in i schemat för att slutspelslagen ska hinna förflytta sig mellan hallarna. En tävlingsansvarig kommer att finnas på plats i varje sporthall. Även funktionärer och föräldrar i arrangerande förening finns på plats i båda hallarna. För publik som vill frakta sig mellan hallarna och inte har bil finns linjebuss 100 (X-trafik). 

Vi kan även informera om att grupperna F11 och F12 (födda 05-06) tyvärr fått ställas in på grund av för få anmälningar, något vi såklart tycker är jättetråkigt. Tävlingsledning och cupansvarig har försökt hitta en lösning men dessvärre utan framgång. Vi hoppas på fler anmälningar i dessa grupper till nästa år! 

 

OBS! OBS! OBS!
Tänk på allergikerna!

ABSOLUT NÖTFÖRBUD råder i och omkring lokalerna i Celsiushallen och Alfta Sporthall. Detta gäller alla former av nötter samt choklad/godis som innehåller nötter (ex Snickers). Vänligen respektera detta så blir det en trevligare tillställning för oss alla. 

Uppdaterad: 12 MAR 2018 07:39 Skribent: Angelica Nilsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Edsbyns IF HF - Handboll
Pär Olsson, Fallrundan 2
82830 Edsbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info