Policy för ledare

Bakgrund

Ledare

Ledare i Edsbyns IF Handboll skall efterfölja föreningens policys samt se till att medlemmarna efterföljer den samma. Samt att föregå med gott exempel och vara förebild för våra medlemmar.

Med ledare avses vuxen person som leder och utvecklar laget och följer och deltar i lagets aktiviteter under hela säsongen eller flera säsonger.

Arvoden

Inga arvoden eller andra ersättningar utgår.

Utbildningar

Föreningen strävar efter att våra ledare innehar den utbildning som krävs för att leda och utveckla föreningens medlemmar. Vid behov av utbildning bekostas den samt resor och boende enligt resepolicyn.

Utrustning

Då ledare i laget skall representera Edsbyns IF Handboll tillhandahåller klubben profilkläder som skall bäras då någon form av representation föreligger. Vid avslutat uppdrag som ledare får tilldelade profilkläder behållas.

Resor/Cuper

Vid deltagande vid tävling, träningsläger eller cuper står föreningen för de kostnaderna. Föreningen står för max 3 ledares kostnader per lag. Vid cuper utbetalas billigast boende, normalt hårdförläggning. Undantag från detta beslutas i styrelsen.

Antagande

Denna policy har antagits vid styrelsemöte 2017-01-08

Dokumentet utvärderas årligen och justeras vid behov.

/Styrelsen Edsbyns IF Handboll

För utskrift Policy Ledare