Policy

Policy för Edsbyns IF Handbollsförening

A. Allmänt

Edsbyns IF Handboll är en idrottsförening öppen för alla. Vi bedriver i dagsläget verksamhet för barn- och ungdomshandboll men målet är att inom snar framtid kunna bedriva seniorverksamhet.

Målet med vår verksamhet är att utveckla handbollskunnande samt att fostra till omtanke, hänsyn och ansvar. I alla led ska det vara roligt att spela handboll med Edsbyns IF HF.

B. Ledare ska

• Följa föreningens policy.
  • Erbjudas utbildning av föreningen.
  • Åldersanpassa träningarna och framför allt i de yngre åldrarna göra dem lekbetonade.
  • Vara ett föredöme i sina kontakter med egna spelare, motståndare, andra ledare, domare och övriga funktionärer.
  • Se till att alla deltar på samma villkor. Särbehandling får ej förekomma.

C. Spelare ska

• Respektera sina ledares arbete.
  • Visa ett gott uppträdande mot med- och motspelare, andra lags ledare samt mot domare och andra fuktionärer.
  • Komma i rätt tid och med rätt utrustning till träningar och matcher.

D. Föräldrar

Föräldrarna förväntas stötta föreningen, de aktiva (spelare och ledare) genom att:

- Skjutsa till matcher

- Hjälpa till vid träningar och arrangemang (såsom matcher, cuper m.m.)

E. Ekonomi

För att klara av de utgifter som verksamheten har krävs intäkter enligt följande:

• Medlemsavgift från samtliga aktiva (se Medlemsavgift)
  • Bingolotto (prenumeration eller friköp 600 kr/säsong)
  • Försäljning av ex julkalendrar, Newbody, lotter m.m.
  • Julskyltningstombola
  • Handbollens dag med bl a Klöverlopp